İçinizdeki Enerjiyi Hatırlatan Güneş Parçası

Tek bir güneş ışınının sıcaklığıyla içinizdeki hayatı hissedersiniz. Güneş bize yaşama arzusu veren ve yüzümüzü gülümseten enerjidir. İçimizdeki büyük ve eşsiz enerji de tıpkı güneş gibidir. Bize güç verir ve daha fazlasını, daha iyisini yapmaya teşvik eder. ‘Yüzünüzü güneşe çevirirseniz, gölgeleri göremezsiniz.’ İçinizdeki gücü hatırlamak ve sizi daima ileri götürecek olumlu düşüncelere sahip olmak için üzerinizde bir ya da bir kaç tane parçayı taşıyın.

Piece of Sunshine güneşin bu muhteşem enerjisinden ilham alarak yaratıldı. Padme Designs’ın bütün koleksiyonlarında olduğu gibi Piece of Sunshine koleksiyonu da hayata anlam katan, motivasyon ve mutluluk kaynağı düşüncelerin taşıyıcısı olarak gündelik yaşamda ‘hatırlatıcı‘ bir işlev görüyor. Koleksiyonda yer alan mücevherler kişinin içindeki gücü hatırlatıyor.

Hayatın kaynağı olan güneş ışınlarından esinlenen koleksiyonun tüm parçalarında güneş ışığı sembolize ediliyor. Koleksiyon, ışığın enerjisini yansıtan tasarımlarla kişinin içindeki enerjinin farkına varmasını hatırlatıyor, yaşama arzusu veren enerji güneş gibi insana güç katıyor.

Piece of Sunshine Koleksiyonunu İncelemek İçin Tıklayınız